U srijedu, 21.07.10. Slavonac je odigrao i drugu prijateljsku utakmicu. Ovaj put gosti su bili novajlije u ligi, ekipa Drenovaca. Zbog velikog broja igrača Slavonac je imao za svako poluvrijeme jednu ekipu. Osjetilo se da su igračima olovne noge od napornih treninga. Međutim, novi trener Ratkić želi Veprove kvalitetno pripremiti za predstojeću napornu i dugu sezonu.

Slavonac – Drenovci 0:3

Novi trener Slavonca Ratkić Franjo

Utakmica je poslužila da trener još bolje upozna igrače, i postavi koncept nove igre. Šarolik sastav donio je i šarolikost u igri. Prvo poluvrijeme, gdje je igralo dosta mlađih igrača, pokazalo je da se na njih može računati, ali još puno znoja moraju proliti dok ne dođu do prve ekipe. Drenovci su iz par opasnih kontri i polukontri uspjeli zabiti dva zgoditka i zadati ozbiljne probleme mladoj obrani. Drugo poluvrijeme, iskusniji sastav odmah je preuzeo inicijativu u svoje noge, jača i bolja organizacija igre, dosta poluprilika i prilika ali nismo zabili, što su gosti kaznili sa zgoditkom iz kontre. Predsjednik Jazz je u ovim teškim vremenima donio ozbiljan antirecesijski paket, a kao prva mjera je zabrana serviranja pečenke u klupskom restoranu poslije utakmice, tako da su igrači poslije utakmice išli na kazan kod klupskog kuhara i jeli grah, što je pohvalio i klupski liječnik Joe Paradajz. Ostaje za vidjeti koje su sljedeće mjere antirecesijskog paketa?

Već u subotu, 24.07.10. u 18,30 dolazi ekipa iz Retkovaca, gdje ćemo vjerojatno vidjeti malo ozbiljniju i odgovorniju igru, te naslutiti kostur i igru ekipe za iduće prvenstvo.

  Predsjednik Jazz i njegov savjetnik Tunapromišljaju o sljedećem paketu antirecesijskih mjera  Uvijek vjerni
Share: