Zbog Vinkovačkih jeseni utakmica 5. kola protiv Hašk-a je odigrana dan ranije (subota, 20.09.2014.). NK Hašk Sokol S. Jankovci je trenutno vodeća momčad lige što je jamčilo dobru utakmicu. Kiša koja je damas padala je u cijelosti raskvasila travnjak, te stvorila vrlo teške uvjete za igru. Poveli smo iz kaznenog udarca u 23. minuti kojeg je izveo Godanj, a iznudio Velimir.

U 35. minuti Velimir probija po desnoj strani i zabija za 2:0 što je i bio rezultat 1. poluvremena. U drugom dijelu gosti dominiraju i u 51. minuti sa 30-ak metara zabijaju Reljcu za 2:1. U 66. minuti kazneni udarac za goste kojeg je skrivio Reljac. Ipak, Reljac se iskupio obranom tog istog penala. Nakon toga u igru ulazi novo pojačanje Slavonca – Hrvoje Galović. Do kraja gosti dominiraju, ali rezultat se nije mijenjao. 

U slijedeću subotu gostujemo u R. selu.

JUNIORI I PIONIRI

Obje kategorije su igrale u Vrbanji. Juniori su izgubili sa 4:0, a pioniri su pobijedili sa 6:0. Golove su zabili: Josipović, Mioč, Kesegić, Papac, Anić i Mijatović 

limaci_2014.jpg

 LIMAČI

Limači su danas igrali protiv Tomislava iz Cerne i pobijedili sa 3:0. Golove su postigli Gabi, Leo i Luka.

VETERANI

 U ponedjeljak (22.09.) igraju u Gradištu u 18,00 protiv Komletinaca, a već u četvrtak u 18,00 sati, također u Gradištu protiv Lokomotive iz Vinkovaca.

Share: