Slavonac je u srijedu, 27.02.08. u prijateljskoj utakmici s NK Lipovac izgubio sa 2:1. Ekipa Lipovca predvođena trenerom Ilićem zvanim Crni ostavila je jako dobar utisak. Trenutno dijele 3-4 mjesto na tablici a u zaostatku su 4 boda iza vodećeg. Ovakvom igrom vjerujemo da će im uspjeti dostići prvo mjesto. Slavonac pomalo umoran, uz neigranje par ključnih igrača zbog ozljeda, pružio je u dva poluvremena dvije različite igre.

Prvo poluvrijeme dosta slabo gdje smo “imali iniicjativu” u naših 16 metara. U drugom poluvremenu bolja igra ali nedostatna da ozbiljnije ugrozi protivnički gol. Dosta grešaka veznog reda koji nisu uspjeli nametnuti svoj ritam igre protivniku. Na neki način dva uzastopna poraza u pripremnim utakmicama došla su kao rezultatsko “osvježenje”. Uzrok slabijoj igri se može pronaći i u činjenici da su naši igrači počeli puštati trbuščiće, poslije svake utakmice okrene se jedno prase na ražnju. Kuhar kluba najavio je strogu dijetu sve do Uskrsa, ubuduće će poslije utakmica biti serviran burek sa sirom uz jogurt sa 0,9% mliječne masti. Moramo napomenuti da je trener Kustura-čovjek koji je ubio analizu, glavni krivac što je analiza igre u Gradištu skoro bila zamrla, nakon 11 uzastopnih pobjeda i najžešći analitičari su poklekli i otupavili, ispijajući pivo više su raspravljali o štrojenju prasaca i jesenskom oranju nego o igri Slavonca, jer znalo se da pobjeđujemo. Nakon ove dvije utakmice ponovo su oživili i počeli sjeckati svaku minutu igre, ali neće dugo, trener Kustura spremio je turpiju i odmah kreće sa turpijanjem kljova Veprovima želeći povećati ovakav nezaboravan niz pobjeda, ali što je još značajnije pripremati ekipu za veći rang natjecanja. Jedna dobra vijest: liječnik našeg kluba, primarijus Joe Rajčica, napokon se pojavio na zelenom travnjaku i imao par uspješnih intervencija. U zadnje vrijeme malo je zapostavio klub okrenuvši se privatnom business-u, jer kako kaže, samo kao klupski medicinar nije mogao financirati svoje skupe izlaske i provode. Tribine i dalje rastu i budu li radovi napredovali ovim turboMAX ritmom možda već za Uskrs bude otvorenje stadionskog Caffe bara odnosno klupskog plavog Saloona.

NK Lipovac

Rijetko viđena koncentracija klupske moći na ovako malom prostoruPredsjednik Jazz, trener Kustura, tajnik Slave i kapetan Godanj upromišljanju budućnosti kluba pred gradilištem novog stadionaŠto je dogovoreno na ovom sastanku ostaje velika misterija?

.

.

.

.

.

.

.

.

Share: