N.K. Slavonac se pobjedom u Đurićima od 4:2 vratio na prvo mjesto, jer je Vrbanja kod kuće izgubila od Štitara sa 3:1. U Đuriće  smo došli desetkovani ozljedama. Uz već ozljeđene Iku, Saru, Merdžana, Pitera, Ifu i Jazza, ovaj tjedan su se ozlijedili i Ivanšić i Godanj, a nije nastupio ni Kopić kome je pozlilo prije utakmicu.

Također, nije bilo ni Srđe koji je još prošli tjedan otišao na privremeni rad u ZG, a za vrijeme utakmice ozlijedio se i Satara. Reša uopće nije jeo, te je po igralištu molio barem «smoki» kako bi imao snage za igrati. Dakle, igrala je jedna potpuno nova momčad, te je time ova pobjeda još i vrjednija, bez obzira što su protivnici bili slabašni Đurići. Sve je krenulo odlično, jer nakon samo 2 min. nakon slobodnog udarca koji je izveo Reki, na odbijenu loptu je natrčao Ivo Zovkić i zabio za 0:1. Samo nekoliko minuta poslije već smo poveli sa 2 gola razlike. Nakon lukavo izvedenog udarca Reše, lopta je od prečke «slučajno» pogodila Jokera i ušla u gol. Dogovoreno je da se gol piše Jokeru. U 18 minuti već je bilo 0:3 drugim golom Ive Zovkića. Tada Đurići iz odlično izvedenog slobodnog udarca smanjuju na 1:3. Na poluvrijeme se otišlo sa tim rezultatom. U drugom poluvremenu Đurići smanjuju na 2:3 i utakmici daju notu neizvjesnosti. Tada dolazi do ozljede Satare. U igru ulaze Džemba i debitant Pavo Čolakovac, a izlazi ozlijeđeni Satara i Joker. Svojim trećim zgoditkom preporođeni Ivo Zovkić rješava utakmicu. Da mu kosa nije počela sijediti, pomislili bi da se čovjek pomladio, jer igra kao u najboljim danima. Čak je i trener obukao različite čarape da rastjera urok loših rezultata i uspio je.

 
 Polazak autobusom u Đuriće – svi očekuju pobjedu
 
 Dogovara se taktika
 
 
Nakon obilaska, igrači su zaključili da je igralište u Đurićima k”o šljivik
 
 Poznati menadžeri Slavonca nervozno očekuju utakmicu
 
Đurići su htjeli kupiti utakmicu za 2 prikolice repe (vidi se u pozadini),ali predsjednik Jazz, poznat kao tvrd pregovarač, htio je cijeli silos,seosko vijeće se skupilo i nakon dramatičnog vijećanja odbilo ponudu… 
 
 Ivo Zovkić sa kompićima prepričava svoja tri gola protiv Đurića
Share: