zapad-istok 001.jpg
zapad-istok 002.jpg
zapad-istok 004.jpg

U organizaciji Nogometnog središta Županja u Gradištu je 07.06.2012. godine povodom završetka nogometne sezone 2011/12. manifestacijom dan Prve nogometne lopte, odigrana nogometna utakmica između selekcija istoka i zapada nogometnog središta Županja, te su dodijeljena priznanja najuspješnijim pojedincima završene sezone.

Za selekciju istoka su nastupili igrači iz Bošnjaka, P. Podgajaca, Drenovaca, Vrbanje, Soljana, Gunje, Stošinaca i R. Sela, dok su za zapad nastupili igrači iz Županje, Štitara, Gradišta, B. Grede, Cerne i Šiškovaca. Ekipu istoka su vodili trener Bošnjaka (Trojan) i Gunje (Šokčević), a zapada trener Gradišta (Ilić) i Sladorane.

Obje ekipe su imale po 22 igrača što znači da je po jedna ekipa odigrala jedno poluvrijeme. Pred 400 gledatelja, odigrana je zanimljiva utakmica koju je završila rezultatom 2:1 za istok.

Nagradu za najboljeg igrača je dobio Velimir Blažević iz Budoćnosti Šiškovci,

najbolji trener je Dubravko Šokčević iz Jadrana Gunja,

najbolji nogometni djelatnik je Branko Dretvić iz Slavonca Gradište, 

najbolji mladi nogometaš sezone je Marko Ivkić iz Graničara Županja, dok su nagrade  za iznimni doprinos razvoju nogometa na području Nog. središta Županja dobili Stjepan Bogutovac i «Sladonara d.d.» Županja.

zapad-istok 007.jpg
zapad-istok 005.jpg
zapad-istok 003.jpg
zapad-istok 006.jpg
Share: