Hajduk – Slavonac 3:4

tovarnik 2012.jpg

Hajduk – Slavonac 3:4 

            06.05.2012. godine smo igrali u Tovarniku protiv Hajduka. Njima je ova utakmica biti ili ne biti, tj. poraz ih gura u niži rang natjecanja, a nama u slučaju poraza se situacija dodatno komplicira jer tada bi nam rivali došli na svega 6 bodova. U ovome kolu smo bili jači nego inače jer nije nastupio Mladen Braovac koji je ovako bitnu utakmicu odlučio propustiti jer je «morao» skupljati svatove za ujaka.

            Utakmicu nismo otvorili na način kako smo se dogovorili, te domaćin dolazi u vodstvo  1:0 u 24. minuti nakon što je Tiho loše reagirao kod čišćenja jedne lopte. U 43. minuti ponovno loša reakcija naše obrane i domaćin odlazi na 2:0. Ipak, već u sljedećem napadu Miro probija po lijevoj strani odigrava za Ifu koji smanjuje na 2:1. U drugom dijelu trener mijenja Božića i Kuterovca, a u igru ulazi oporavljeni Švabo i Pero Čolakovac. U 67. minuti Švabo probija desnu stranu protivnika i pogađa Bijelu u glavu koji poravnava na 2:2.  Već u sljedećem napadu (68 min.) Miro dovodi Slavonac u vodstvo od 3:2. I tada na scenu stupa glavni sudac Igor Mečić. U 70. minuti Čaro «gradi» jednu loptu koja izlazi u gol aut bez ikakvog dodira protivničkog igrača, ali za suca Mečića je to kazneni udarac. Domaćin u nevjerici za ovakav poklon izvodi kazneni udarac i izjednačuje na 3:3. Ubrzo nakon toga ponovno na scenu stupa sudac Mečić, te ostajemo bez dvojice igrača. Kada god smo krenuli u kontru suci su označavali zaleđe. Jednostavno nam nisu dali da igramo. Kod jednog dosuđenog zaleđa Aca je prigovorio sucu koji mu je za to dao crveni karton (77. min.) Samo 5 min. kasnije Pero je dobio drugi žuti zbog simuliranja na centru iako su ga srušila dvojica igrača, a za suca je to bilo simuliranje. I tada nastupa drama u kojoj smo u 92. minuti zabili za pobjedu od 3:4 iako smo imali 2 igrača manje. Gol je zabio Švabo. Prije toga je još Miro sam izašao pred domaćeg vratara, ali mu je ovaj obranio udarac. Nikad slađa pobjeda, a opet nikada veća gorčina zbog načina na koji su nas htjeli pokrasti. Od matematičke potvrde naslova nas dijele još samo 3 boda.

            Sljedeće kolo u Gradište nam dolazi Vrbanja (13.05.2012.). Utakmica počinje u 17,30.

JUNIORI, PIONIRI I LIMAČI

            Juniori su gostovali u B. Gredi i izgubili sa visokih 8:3. Utjeha u svemu je da je nakon poluvremena bilo 5:0, a u drugom dijelu 3:3. Sva tri gola je zabio Pero Čolakovac.

            Pioniri su gostovali u R. Selu i odigrali 3:3.

            Limači su igrali u Gradištu protiv Rokovaca i izgubili sa 5:2.

Veterani danas (07.05.2012.) u 18,30 igraju protiv Nijemaca. Pobjeda Slavonca 3:2 

Share: