Prva pripremna utakmica i prvi ispit za novog trenera Franju Ratkić iz Vinkovaca. Naime, pripreme su započele prije tjedan dana i nakon pretrčanih tko zna koliko kilometara «na suho», napokon su igrači dobili loptu da pokažu što znaju. U ovoj sezoni je došlo do velikih promjena, a najveća je odlazak trenera Pave Kusture zbog zdravstvenih razloga, te dolazak novog trenera Franje Ratkić.

Od igrača nema više Frčeka, Kajfeša zvanog Županiija, Joše i Borisa (njega nije ni bilo). Umjesto Frčeka tu je Mladen Braovac i Vučić (njih dvojica zajedno imaju manje godina od Frčeka), na mjesto Kajfeša su došli Gašparević – Gašo i stalni povratnik Srđo, na mjesto Joše – pojačani smo njegovim odlaskom, a tu su još Filipović Adam, Jure, i stari povratnici Kopa i Merđan, s tim da je Kopa odmah na prvom treningu ozlijedio Merđana i riješio se moguće konkurencije. Križaka neću ni spominjati jer on je «na svakom treningu» kada se nešto priprema za jelo i jači smo za još moguće povlačenje Jokera iz sastava zbog ponovno obnovljene ozljede koljena koju je koliko čujem odglumio kada je vidio kakva je konkurencija u klubu.

Na utakmici protiv Šiškovaca (uvijek nezgodan protivnik) nastupili smo sa dvije ekipe. Jedna je igrala jedno poluvrijeme i zabila 2 gola, a druga jača postava je igrala drugo poluvrijeme i također zabila 2 gola, ali jedan gol sebi, što znači da je utakmica završila sa 3:1 iako je rezultat u ovoj utakmici bio najmanje bitan. Od igrača briljirao je Srđo, dok je od 3 golmana samo Jerković dobio gol. Trener je u velikim problemima jer kako kaže još nije radio u klubu gdje ima toliko igrača.

Sljedeća utakmica je u srijedu 21.07.2010. (srijeda) u Gradištu protiv ekipe iz Drenovaca sa početkom u 18:00 sati.

Share: